hahahahhahaha

översättning:
- :) Aa, jag föddes i Cordoba
- aah...
haha jag föddes i Stockholm
x)
- Jaa så sa du ju
Vad fint det skulle va
Jag skulle gilla att besöka Frankrike
Och en av mina mål är att studera där
Hahah asso vad jag garvar på mig xD



Här ligger jag...

... och gör ingeting. David och Haris är här och Ernst håller på som en tjej "Vad ska jag ha på mig? Var är mitt skärp? NEJ, jag glömde mitt örhänge!! "
Jaa gud va kul... Ajuste åt tallarin verde idag - det var länge sen :D

förlåt....

Förlåt för en dålig design men jag typ blev trött på den andra så jag bara gjorde något på typ 5 min så ja sorry.

dcfgvhbjknl


mala eres no..... !!!!!!

Ny kategorier :)

AA nu är det så att vi har fixat nya kategorier så att det blir enklare att hitta här. Inte för att vi har skrivit så mycket men men xD
Aa så
"Mikaela" är för när jag skrivit,
"Melanie" är när melanie skrivit nått
"Videosar" är till för när det är någon video


Hare gott igelkott!

GÄSTBLOGG!

Jahopp allihoppa nu så är det så att Mikaela & Melanie aldrig uppdaterar denna blogg så nu gästbloggar jag lite :) Jag heter Linnea Moritz och kallas bonden. Men jag är inte bonde, jag har bara 347 kor, 100 grisar och några tusen hönor... Nä jag skämta .. Men iallafall nu så ska jag gå in på mattelektion och trycka in en massa snilligheter i mitt tjocka huvud.
Efter skolan ska jag hem och rida min häst som inte kan galoppera , TAGGAD!

Storebror 18

Jaa, igår fyllde min lilla söta bror 18 år! Så glaad! Min kusin tog med sig sina två tjejkompisar som tydligen varit med i Big Brotha ( förtydling av vad jag just skrev - Big Brother).
Min faster kom också lite senare och fick träffa hela släkten, de hade inte träffats på tio år så det var jätte kul :) Jag gick hem ungefär 12, fick inte vara kvar för Ernst,men aja jag var ändå lite trött. Tänkte komma med bullar och kakor med jag var för lat för det.

Men idag ( igår eftersom klockan är 2 ) gick dagen ut på att städa upp allt, fasst sen kopplade vi av lite och åkte till skantull och åt wook. Ernst va jätte glad över örhängena jag gav honom. De passar otroligt bra på hans bruna hud och speciellt mycket på sommaren när han blir ännu mer tan + att dom glittrade jätte fint^^ De är turkosa/blå.
Håller på att ladda upp en video - Jag sätter upp imorgon :D
Jag och Ernst när vi va små :) jag vet tjock och ful jaja...

Chris Medina

Den här killen heter Chris Medina och var med i American Idol. Jennifer Lopez började tillochmed att gråta, för hon var förkrossad över att skicka ut honom ur tävlingen. Jag är säker på att många blir berörda av hans historia - I know i was. Han har värkligen ett hjärta av guld.

Chris har varit tillsammans med sin flickvän - Juliana, i 8 år, och de har varit förlovade i 2 år. Två månader innan de skulle gifta sig var Juliana med om en hemsk bilolycka och läkarna sa att hon troligen skulle dö. Men Chris vägrade ge upp hoppet om henne. Efter olyckan var hon inte sig lik. Hon fick nån sorts handikapp och kan inte gå själv och skakar. Men Chris fortsätter om hoppet på att hon ska bli normal igen.


Det här kan mn kalla riktig kärlek - Trough better or worse.


Videon gör en gråtfärdig

Nu är det Old School som gäller... ;)



sean banan

så här kul kan man ha på en familjeträff ...........:)

99

vi har nästan 100 visnigar på youtube på den där videot när mikaela ramlar XD

Nuano :D

Idag var jag med Nuano ( Rebecka Blom) ^^Det var jätte länge sen vi va tillsammans !!
Vi åkte för att kolla kläder och bara hänga. Jag fick gå omkring som en galning för att hitta en jacka men hittade ingen förrän i slutet typ -.- Och jag blev inte ens 100% nöjd. Hitta mycket snyggare på Zara sen!! Haha sen blev vi för trötta och beslutade oss att sätta os vid "bassängen" i kungsan men det gjorde för ont i rumpan så vi åkte hem och åt pizza på en grön sak :P
Jag och Nuano för 1 år sen....haha hade inga ögonbryn xD


Bliblablopp

Heej! igår och i förrgår va jag och Anna på en Bondgård på morgonen. Fatta vad nice Jarlaberg är - Ena sidan NAcka Forum, andra sidan värsta natureservatet. Vi såg grisar, höns, får, kaniner som parade sig xD, mus, hackspett, hästar ^^

Här är bilder:

¨

inget speciellt ...:)

Idag har man inte gjort något speciellt bara typ gått och köpt min första komunions kläning eller vad det nu heter som ni vet så är jag kristen och jag ska göra min första konfimation eller något sånt .

Phineas & Ferb

Fick ha en Xperia idag, såg ut så här
:D
ÄÄÄÄlskade kameran (HD) så gick omkring och tig bild på allt och alla. Lyckades få en fin bild på min söta bror som fyller vuxen snart^^
Juste fick säga adjö till Vanessa som åker til Italien i en vecka...AVUND! Aja vi åt pizza med Anna Vanni och jag på bryggan i grisslinge - mysigt :)

27 dresses

Idag vare sovmorgon - ingen ridning!!! :D
Sen åkte jag till min morbror som låg på sjukhuset. DET VAR SHIIIIIT SNYGG UTSIKT FRÅN FÖNSTRET DÄR!! Man såg hela stockholm!

Efter panta vi och köpte godis till kvällen av pengarna ^^ Hemma åt vi våfflor med glass och jordgubbar - mums!
Vi fixa också påskriset. Rosa såklart ;)

Nu ligger jag med Ann Gabriella och kollar på Disney. Jag ska snart göra popcorn innan filmen börjar. Vi ska kolla på 27 dresses, även fasst jag har sett den flera gånger x)

trogna fans ........:')


Så här kul kan man ha på rasterna om man heter PAVLICEK och LEMA i efternamn ;)


-♥-

Mikaela ska typ ladda upp en video som vi gjorde för några dagar sen så vänta bara på den .......Glad påsk lov !!!!
 

 

den 15.....

fredagen den 15 april kommer vi börja att blogga vi ska typ  ficksa design och sånt så ja kom tillbaka fredagen den 15 april......:)

RSS 2.0